úterý 23. září 2014

Pojďme si pro uzdravení

Znáte někoho, kdo nepotřebuje uzdravení? Já téměř ne! Jsem velmi rád, že žijeme v části světa, kde máme přístup k lékům a moderní zdravotnické technice, ale jak všichni víme, ani současná medicína si neporadí se vším.
Proto bych vás všechny rád pozval na dvě akce.

První z nich je uzdravující shromáždění, které se koná 5.10. 2014 v 16 hodin v prostorech Církve bez hranic Plzeň na adrese Guldenerova 17 v eCentru. Za uzdravení se bude modlit pan Harwey Boyd z Texasu, o kterém máme velmi dobré reference hned z několika zdrojů. Na Facebookové stránce této události se dočtete toto:

Harvey Boyd z USA se asi před 15 lety pomodlil ve jménu Ježíše Krista za ženu, která byla od narození úplně zmrzačená, její nohy a záda byly zkroucené - a před jeho očima byla naráz uzdravena. Od té doby se modlil za tisíce nemocných a mnoho z nich bylo zázračně uzdraveno. Mnoho uzdravení má i lékařsky zdokumentováno. Zvláště se věnuje nevyléčitelně nemocným. Harveyovi je dnes přes 70 let, našel své poslání od Boha a slouží druhým svými dary.

My plánujeme cestu na toto shromáždění, takže v případě, že se tam s námi chcete setkat, dejte nám vědět do komentářů, nebo nám napište!

Máte-li do Plzně daleko, nebo se vám toto datum nehodí, můžete přijít pro uzdravení na naše večery zázraků. Ty se konají v prostorách CBH Praha každou druhou středu v měsíci od 19:00 na adrese Korunní 30, Praha 2, Vinohrady. V případě, že se budete chtít dostavit, napište sms na +420 7997 94439, abychom měli představu, jaká bude účast. Vedoucí modlitebního týmu na webu uvádí toto:

Každou 2. středu v měsíci na modlitebním setkání proběhne VEČER UZDRAVENÍ A ZÁZRAKŮ.
Jedná se o tyto termíny: 10.9., 8.10., 12.11., 10.12. 2014

Ježíš v evangeliu Marka říká:
"Tato znamení budou doprovázet ty, kteří uvěří: V mém jménu budou vyhánět démony, budou mluvit [novými] jazyky, budou brát hady [do rukou] a vypijí-li něco smrtelného, nijak jim to neublíží. Na nemocné budou vzkládat ruce a budou se mít dobře.” (Marek 16:17, 18 CSP)

V tomto biblickém textu není žádných pochyb o tom, že by se zázraky měly dít. V současné době v Evropě vidíme uzdravení a zázraky velmi zřídka. Jsem přesvědčen o tom, že my musíme začít dělat to, co je na nás a On udělá to, co je na Něm.

V CBH Praha jsme zformovali tým lidí, kteří chtějí sloužit službou uzdravování a vymítání démonů. Zatím jednou měsíčně se chceme scházet k modlitbám za nemocné. Chceme vzít vážně slovo Ježíše, že máme uzdravovat nemocné a vymítat démony.

Ať už jste věřící nebo ne, pokud jste sužováni jakoukoli nemocí a toužíte po uzdravení, budeme moc rádi, pokud přijdete a dovolíte nám sloužit Vám k uzdravení těla i ducha. Pokud ve vašem okolí jsou lidé trpící jakoukoli nemocí, můžete je pozvat, bude nám ctí sloužit komukoliv, kdo o tuto službu bude mít zájem.

Pokud jste věřící a víte, že Vás Pán Bůh povolal k nadpřirozené službě, můžete se k našemu týmu připojit.

Součástí večera je uctívání Boha, krátké biblické vyučování o uzdravování a následná služba osvobozováním a uzdravováním. Vše děláme v naprosté atmosféře svobody, pokud se v něčem nebudete cítit dobře, můžete službu přerušit, zeptat se jakékoliv otázky nebo z místa v kterémkoliv okamžiku odejít.

Stanislav Bubik
Vedoucí týmu uzdravování, CBH Praha

Pokud bydlíte daleko od Plzně i Prahy, jsme vám k dispozici na Facebooku, kam nám můžete poslat žádost o modlitbu.

Bůh vám všem žehnej!

1 komentář:

  1. Moje meno je Lilian N.Je to veľmi radostný deň môjho života, pretože mi pomohla Dr.saguru tým, že mi pomohla získať späť môjho bývalého manžela pomocou kúzla a mágie. Bol som ženatý 6 rokov a bolo to také hrozné, pretože môj manžel ma naozaj podvádzal a hľadal rozvod, ale keď som na internete narazil na e-mailovú adresu Dr.saguru na internete, ako pomohol toľkým ľuďom získať ich späť späť a pomôcť opraviť vzťah. a prinútiť ľudí, aby boli šťastní vo svojom vzťahu. Vysvetlil som mu svoju situáciu a potom som hľadal jeho pomoc, ale k môjmu najväčšiemu prekvapeniu mi povedal, že mi pomôže s mojím prípadom a teraz oslavujem, pretože môj manžel sa zmenil úplne navždy. Vždy chce byť pri mne a bez môjho prítomnosti nemôže robiť nič iné. Naozaj si užívam svoje manželstvo, aká veľká oslava. Budem naďalej svedčiť na internete, pretože Dr.saguru je naozajstný kúzelník. POTREBUJETE POTREBOVAŤ POTREBOVAŤ KONTAKTOVÝ LEKÁR SAGURU VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com alebo WhatsApp +2349037545183 Je to jediná odpoveď na váš problém a spôsobí, že sa budete cítiť šťastní vo svojom vzťahu.
    1 LOVE SPELL
    2 VYHRAŤ SPÄŤ
    3 OVOCIE ŽENY
    4 PROPAGÁCIA SPELL
    5 OCHRANA KARIÉRY
    6 OBCHODNÉ OBCHODOVANIE
    7 KRAJINA DOBRÉHO PRÁCE
    8 Kúzla LOTÉRIE a KURTOVÝCH PRÍPADOV.

    OdpovědětVymazat

Předem děkuji za všechny komentáře. Prosím, vyvarujte se vulgarizmů, nebo komentářů urážejících něčí přesvědčení. Děkuji!