úterý 29. dubna 2014

I tebe může změnit!

Znám jen málo lidí, kteří jsou úplně spokojení se svým životem. A to, že to říkají, ještě nemusí znamenat, že tomu tak je!
Každý z nás jsme provedli něco, co bychom rádi vzali zpět. Každý, tedy já určitě, máme v životě něco, za co se stydíme, co bychom bývali rádi zapomněli. Všichni jsme někomu ublížili, něco špatného řekli, nějaký vztah se nám podařilo zničit. Denně čtu blogy mladých lidí, kteří se vypisují ze svých neštěstí a aníž by to věděli, moc si přejí, aby jim někdo odpustil. Dobrá zpráva je, že nám všem může být odpuštěno!!!
I můj život se radikálně změnil, když jsem poznal Ježíše. Píšu schválně, "POZNAL" a ne uvěřil, protože právě to je důvod, proč jsem změnu ve svém životě začal chtít a proč ji Bůh začal realizovat.
On může změnit tvůj život a vůbec nesejde na tom, jak se právě cítíš, co máš za sebou, jakou vinu si neseš, jak moc neštěstí prožíváš!
Včera jsem četl na internetu, že bývalý premiér ČR, pan Stanislav Gross přijal Ježíše do svého života. Přiznal, že lhal a omluvil se za to. Myslítš, že by něco takového dokázal bez poznání Boha? Proč by to dělal? Peněz má dost a nikdo ho trestně nestíhá, nikdo od něj žádnou omluvu nepožadoval. On ale poznal Boží lásku a uvědomil si, že Bůh mu odpustil. Muselo to být dost těžké, přiznat se před veřejností, že lhal. Ale s Boží pomocí to dokázal.

Dneska ti chci nabídnout k poslechu svědectví člověka, který vyrůstal bez lásky. Později se stal všehoschopným grázlem, zbohatl, zchudl a pak poznal Ježíše. Jeho vyprávění je důkazem, že totální proměna každého lidského života je možná! Bůh má s životem každého z nás mnohem lepší plán než jaký jsme schopní si představit.
Víc ať ti poví Pavel sám!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Předem děkuji za všechny komentáře. Prosím, vyvarujte se vulgarizmů, nebo komentářů urážejících něčí přesvědčení. Děkuji!